Taas on tää kirjoittelu vähän jäänyt, mutta nyt ei ole koulussa enää kuin 3 koetta niin ehdin niiden jäkeen paremmin kirjoitella. Kuvatakkaan en ole paljoa ehtinyt mutta kuitenkin sain koottua ihan kivasti kuvia tätä postausta varten.

 

istuva%20keiju%20taulu-normal.jpg

Tässä on se keiju taulu:) vihdoin kotona ja sain sen jopa kuvattua:) Yllätyin tämän onnistumisesta kyllä itsekkin joten kaippa se silloin onnistunut on:D tietenkin jokaisessa työssä on aina jotain parannettavaa  eikä tämä ole poikkeus mutta silti tämä on onnistunut. taustaan olen käyttänyt akryllimaaleja ja keijuun oloen käyttänyt öljymaaleja.

keinuva%20keiju%20maalaus-normal.jpg

Tämän tein yhdelle lääkärille kun se ihastui tuohon edellideenenkä tuota toista raaski antaa kellekkään. taustan tein samalla lailla kuin edellisessäkin, muttakeijun eri asentoon koska minua ei kiinosta maalata kahta samanlaista:D tästäkin tuli aika kkiva vaikka itse enemmän siitä toisesta tykkäänkin:) maalit olivat samat kuin edellisessäkin. Kuvan otin nåäyttelystä missä se oli näytillä:)

 

kuparilaatta%20kukat-normal.jpg

tämäkin oli samassa näyttelyssä missä oli tuo taulukin. Tekniikkana oli metalligrafiikka. ensin tein sellaisen kuparilaatan (suunittelin,kaiversin, hapotin...) sitten painoin sillä nämä. Näitä oli enemmänkin mutta näyttelyyn pääsi vain kaksi parasta:)

j%C3%A4%C3%A4lautat-normal.jpg

j%C3%A4%C3%A4lautat2-normal.jpg

oli täällä päin tuon näyttelyn aikaan kyllä aika hienot jälautatkin:) se oli kyllä aika hieno näky!

 

piirakka%20uunissa-normal.jpg

tehtiinpä me tuossa äitin kanssa marjapiirakkaakin tänään:) kuvan otin uunista kun piirakka ei vielä ole edes kypsä:Dse OLI kyllä aika hyvää:)

ja nyt vielä jotin sekalaisia kukkakuvia:)

keltainen%20kukka-normal.jpg

vaal.%20pun.%20kukat-normal.jpg

pinkki%20ruusu-normal.jpg

vaal%20pun%20kukka-normal.jpg

mutta ei kai mulla muuta:)