Enpäs ole taas kirjoitellut vähään aikaan mutta on täällä näitä postauksia silti jo enemmän kuin siinä josta kerroin ekassa postauksessa!  Mutta siis, sain joululahjaksi paljon uusia ja ihania kynsijuttuja ♥

kynsijuttuja-normal.jpg

kynsitarroja, kimmallelakkoja, ranskalainen manikyyri ja vielä kaiken huippuna ihanan tuoksuinen kynsilakanpoistoaine.

vihre%C3%A4t%20kynnet-normal.jpg

ja nuo kynnet tein heti joulun jälkeen. Itse tykkäsin noista paljon. Seuraavassa kuvassa vielä lakat mitä käytin noihin.

Canon%201100D%20668-normal.jpg

ensin tuo keskimmäinen johon ihastuin joskus kaupassa ja minunhan oli sitten pakko saada se:) sitten raidat vihreällä kimalteella jonka sain joululahjaksi ja lopuksi vielä pintaan tuo dermosilin alus-ja päällys lakka:)

sitten on uudenpien kynsieni vuoro jotka lakkasin ensin torstaina oranssilla ja kun ne olivat tylsät mielestäni lisäsin perjantai iltana niihin kultaiset raidat:)

oranssit%20kynnet-normal.jpg

Nämä nyt ovat aika saman laiset kuin mitkä jouluna lakkasin mutta nämä ovat mielestäni aia kivat:) tuossa vielä lakat mitä käytin.

kynsilakat%202-normal.jpg

eli ekana oranssi sitten kultaiset raidat ja pääle vielä tuo dermosilin alus-ja päällys lakka:) ja merkit näettekin tuosta ite:) ja pakko vielä antaa kehuja noille kone helsinki lakoille pitkistä korkeista jotka on hyviä lakkauksessa!!!

"ja nyt muihin uutisiin.."

joskus pari vuotta sitten olen tehnyt tommosen lyijykynätyön jossa on kaks meiän koiraa. (siihen aikaan en muuta piirtänytkään kuin koiria)

lyijykyn%C3%A4%20ty%C3%B6%20etta%20ja%20

muutamia juttuja siitä korjaisin nyt mutta minun mielestäni se on kuitenkin aika kivasti onnistunut:)

syd%C3%A4n%20taulu-normal.jpg

ja tuon tein äitille joululahjaksi akrylli maaleilla, ja tekniikkana roiskemaalaus.

huovutettu%20koira-normal.jpg

tuossa sitten koulussa tehty koira jonka tein kun olin vähän edellä muista:)

kortit-normal.jpg

Nuo kortit tein eilen vesivärikynillä.:)

mutta nyt vielä viimeinen kuva juka on mielestäni aika hauska:D se vähä heijastu ku yritin ottaa ulkoa kuvan ikkunasta:D

kuva%20ikkunasta%20otettu-normal.jpg